Acasă Uncategorized Bucureşti: Campanie de informare împotriva consumului de “etnobotanice” în Sectorul 4

Bucureşti: Campanie de informare împotriva consumului de “etnobotanice” în Sectorul 4

DISTRIBUIȚI

98570 – 18022011 – În contextul în care, în ultima perioadă, tot mai mulţi tineri ajung la spital cu intoxicaţii grave, înregistrându-se chiar decese ale unora dintre consumatorii de substanţe etnobotanice, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, spune „Stop viselor de coşmar!”, antrenând în acţiuni de combatere a acestui flagel direcţiile subordonate Consiliului Local al Sectorului 4.

În consecinţă, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 a implementat un program special, care cuprinde o serie de acţiuni de informare a tinerilor şi elevilor, privind pericolul pe care îl reprezintă consumul unor astfel de substanţe.

Programul implică derularea unui parteneriat în care sunt antrenate cadrele didactice şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale Sector 4.

De asemenea, specialiştii D.G.A.S.P.C. Sector 4 vor susţine campanii de informare, distribuind pliante în unităţile de învăţământ din Sector, dar şi în zone intens circulate – staţii de metrou, zonele pieţelor agroalimentare, marilor complexe comerciale şi instituţiilor de stat – pentru atenţionarea tuturor, implicit a adulţilor, asupra pericolului proliferării acestui fenomen. O atenţie deosebită va fi acordată întâlnirilor cu persoanele neşcolarizate, fiind organizate discuţii cu specialişti asupra subiectului. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.