Acasă Uncategorized Bucureşti: Deputatul Clement Negruţ a demisionat din toate funcţiile deţinute în PDL

Bucureşti: Deputatul Clement Negruţ a demisionat din toate funcţiile deţinute în PDL

DISTRIBUIȚI

98330 – 10022011 – Deputatul Clement Negruţ, ales sâmbătă prim-vicepreşedinte al organizaţiei PDL Alb, a anunţat joi că demisionează din toate funcţiile politice pe care le deţinea în partid.

El a declarat că alegerile din cadrul PDL Alba, care au avut loc pe 5 februarie, au fost fraudate, iar colegii din filială au fost influenţaţi să voteze anumiţi candidaţi. „Rezultatele alegerilor din cadrul Conferinţei Judeţene din 5 februarie dovedesc fără echivoc o serie de manipulări şi incidente, care nu fac cinste unui partid ce se vrea democratic, iar zeci de colegi care au fost, sâmbătă, în Casa de Cultură a Sindicatelor o confirmă, la fel cum o face şi absenţa a peste 150 de delegaţi în ultima parte a alegerilor. Consider că PDL Alba este într-o criză profundă de identitate, devorându-i tocmai pe cei care au decis ca, în anumite momente de cumpănă, să respecte voinţa electoratului PDL. Pentru faptul că am fost aproape de alegătorii PDL şi nu i-am minţit la votarea moţiunii din 2009, partidul care s-a dezis de voinţa propriului electorat a ales să mă sancţioneze. Culmea, tocmai pe singurul care a respectat practic voinţa celor care l-au ales”, a afirmat Negruţ.

O altă nemulţumire a deputatului este faptul că, în toamna anului trecut, amendamentul său cu privire la neimpozitarea pensiilor sub 1.000 lei a fost acceptat cu mare greutate de Guvernul Boc. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.