Acasă Uncategorized Bucureşti: Eckstein Kovacs Peter, nemulţumit că UDMR se apropie de funcţionarea unui...

Bucureşti: Eckstein Kovacs Peter, nemulţumit că UDMR se apropie de funcţionarea unui partid

DISTRIBUIȚI

98765 – 27022011Eckstein Kovacs Peter, candidatul care a pierdut în faţa lui Kelemen Hunor competiţia pentru şefia UDMR, se declară în dezacord cu modificările aduse la statutul Uniunii. El susţine că astfel formaţiunea se apropie de funcţionarea unui partid clasic în loc să-şi întărească caracterul de organizaţie.

În opinia lui Eckstein, noua conducere a Uniunii trebuie să-şi schimbe „stilul şi structura”. „Schimbările care au intervenit în structura UDMR nu sunt pe placul meu, cam arată că UDMR merge înspre o funcţionare, inclusiv organizatorică, de partid clasic. Ori, noi suntem o Uniune, reprezentăm o comunitate care este foarte diversă şi eu aş fi mers mai departe pe acest segment mai mult de organizare socială”, a explicat el, citat de Realitatea Tv.

Potrivit lui Eckstein, numărul de voturi obţinut de el şi de Olosz Gergely arată că există totuşi o „dorinţă susţinută de schimbare în UDMR”, astfel ca Uniunea să fie o „organizaţie mai prietenoasă, mai primitoare, mai eficientă”. „E un mesaj pe care cred sincer că noul preşedinte l-a auzit şi-l va lua în considerare”, a menţionat el.

Kelemen Hunor a devenit noul preşedinte al UDMR cu susţinerea a 371 de voturi din 536 valide, în timp ce Peter Eckstein Kovacs a întrunit 118 voturi. Olosz Gergely a primit doar 47 de voturi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.