Acasă Uncategorized Bucureşti: Emil Boc: Monica Iacob-Ridzi a depus o cerere de autosuspendare din...

Bucureşti: Emil Boc: Monica Iacob-Ridzi a depus o cerere de autosuspendare din PD

DISTRIBUIȚI

98763 – 27022011 – Deputatul Monica Iacob-Ridzi a transmis Biroului Permanent al PDL o cerere de autosuspendare din partid, a declarat, sâmbătă, preşedintele democrat.liberalilor, Emil Boc.

Boc a spus că Ridzi a depus o cerere în acest sens şi a menţionat că o formulă statutară va fi consfinţită în 5 martie, dată la care urmează să aibă loc reuniunea Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) al PDL.

Actualul statut al PDL nu conţine prevederi în acest sens.

Preşedintele PDL a declarat recent că a decis să propună CNC al PDL ca democrat-liberalii care sunt trimişi în judecată prin rechizitoriu al Parchetului să fie suspendaţi din partid până la soluţionarea definitivă în justiţie a situaţiei lor.

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a declarat zilele trecute că s-ar fi autosuspendat din partid dacă statutul formaţiunii i-ar fi permis. Ridzi s-a declarat de acord cu propunerea lui Boc referitoare la suspendarea din partid a celor trimişi în judecată, dar a spus că şi-ar dori să aibă şi acum posibilitatea statutară de a se autosuspenda în faza de urmărire penală. Ridzi a precizat că nu va demisiona din Parlament, argumentând că statutul de parlamentar nu împiedică derularea procedurii în Justiţie în cazul său şi că a fost aleasă prin vot uninominal. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.