Acasă Uncategorized Bucureşti: Florin Motoi: Bercea Mondial şi-a pierdut onoarea şi respectul romilor

Bucureşti: Florin Motoi: Bercea Mondial şi-a pierdut onoarea şi respectul romilor

DISTRIBUIȚI

98649 – 22022011 – Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, şi-a pierdut onoarea şi respectul romilor din comunitatea sa, după ce a încercat să-şi facă singur dreptate, susţine Florin Motoi, şeful „judecătorilor de pace” din comunităţile de romi, care alcătuiesc aşa-numitul stabor.

Florin Motoi afirmă, într-un interviu pentru România Liberă, că dacă Bercea apela la stabor nu mai era acum în închisoare, acuzat de tentativă de omor.

„În rândul comunităţii, Bercea este acum un exemplu negativ. Pentru familia Bercea este o chestie extrem de urâtă că de la nişte bani au ajuns să se înjunghie, să se bage în închisoare. Dacă ar fi apelat la judecata noastră, nu s-ar fi ajuns aici. Dacă Bercea era până acum un om respectat în comunitate pentru că avea bani, recunoaştere şi o poziţie socială foarte bună, în momentul de faţă el a pierdut toate acestea. Dacă un om de nivelul lui, care are bani, ajunge să-şi taie nepotul pentru o casă, înseamnă că nu e omul care se prezintă în faţa oamenilor. Asta nu face din Bercea decât să-şi piardă respectul faţă de comunitate, să nu mai fie acceptat de comunitate ca un om de onoare, ca un om cu care să poţi face o afacere”, a spus Florin Motoi. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.