Acasă Uncategorized Bucureşti: Jandarmul dispărut se întoarce

Bucureşti: Jandarmul dispărut se întoarce

DISTRIBUIȚI

98546 – 17022011 – Un subofiţer de 43 de ani din unitatea de jandarmi Băneasa a fugit cu arma din dotare, anunţă televiziunile de ştiri.

„Jandarmul a ajuns în jurul orei 7.00 la cazarma Băneasa.  A dispărut din post în jurul orei 8.00, cu un pistol Carpaţi şi muniţia din dotare. Aceasta este angajat la unitatea militară din Băneasa din 2006. Jandarmul a trecut toate testele psihologice. A obţinut calificativ de foarte bine până în prezent”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei  Bucureşti, Florin Hulea. „Se pare că bărbatul avea un grad de îndatorare atât la locuinţa pe care o ocupă în momentul de faţă, cât şi câteva credite bancare”, a precizat Florin Hulea.

Structuri ale Jandarmeriei şi poliţişti au demarat deja activităţile de căutare a subofiţerului care a plecat din post. Jandarmul nu este considerat dezertor, însă ar putea fi pedepsit pentru încălcare de consemn.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Jandarmul s+a întors singur la unitatea din Băneasa, realiyând gravitatea faptei. El este cel care a anunţat comandamentul unităţii din care fugise. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.