Acasă Uncategorized Bucureşti: Olosz Gergely îl acuză pe Kelemen Hunor că pregăteşte reîntoarcerea lui...

Bucureşti: Olosz Gergely îl acuză pe Kelemen Hunor că pregăteşte reîntoarcerea lui Vadim Tudor în politică

DISTRIBUIȚI

98581 – 18022011 – Pretendentul la şefia UDMR Olosz Gergely crede ca Kelemen Hunor, contracandidatul său, pregateste reintoarcerea in politica a lui Corneliu Vadim Tudor.

“Prin propunerea de reducere a pragului electoral la 3%, Kelemen Hunor isi asuma un proiect politic de scadere a reprezentativitatii UDMR in randul comunitatii maghiare si deschide poarta reintoarcerii lui Corneliu Vadim Tudor pe scena politica din Romania”, a declarat deputatul Olosz Gergely.

Olosz sustine ca reintoarcerea in politica mare a nationalistilor extremisti ar aduce daune incomensurabile comunitatii maghiarilor din Romania si ca, in contextul in care diversitatea etnica poate aduce avantaje competitive unui stat, nu trebuie sa ne intoarcem disputele sterile din trecut. “Nu avem timp si energie de consumat impotriva discursurilor lui Vadim Tudor si ale adeptilor acestuia, trebuie ca noi, maghiarii, sa ne unim eforturile pentru aduce bunastare membrilor comunitatilor in care traim si pentru punerea in valoare a identitatii noastre nationale”, a mai afirmat acesta.

Deputatul Gergely Olosz refuza sa accepte ideea ca UDMR este cu un picior in prapastie si ca prabusirea Uniunii nu poate fi evitata. In opinia acestuia, orice proiect politic al liderilor Uniunii trebuie sa urmareasca rezultate in alegeri ale UDMR mai bune decat cele inregistrate pana in prezent. Candidatul la presedintia UDMR crede ca Uniunea poate sa isi sporeasca reprezentativitatea in comunitatea maghiarilor din Romania asigurand unitatea acestei comunitati si apropierea deciziei de cetatean. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.