Acasă Uncategorized Bucureşti: Orange şi Vodafone vor contesta în instanţă amenda de la Consiliul...

Bucureşti: Orange şi Vodafone vor contesta în instanţă amenda de la Consiliul Concurenţei

DISTRIBUIȚI

98460 – 15022011 – Companiile Orange România şi Vodafone România au anunţat că vor contesta în justiţie amenda cu care Consiliul Concurenţei le-a sancţionat pentru abuz de poziţie dominantă.

„Suntem profund surprinşi de această decizie, pe care o considerăm neîntemeiată având în vedere că se bazează pe o interpretare eronată a faptelor din dosarul cauzei. Astfel, sancţiunea aplicată este nejustificată şi Orange România va contesta aceasta decizie în instanţă”, se arată într-un comunicat al Orange România.

„Suntem surprinşi şi dezamăgiţi de decizia anunţată de Consiliul Concurenţei în investigaţia privind abuzul de poziţie dominantă faţă de operatorul Netmaster Communications. Vodafone România consideră că nu a intreprins nici o acţiune care să împiedice accesul Netmaster Communications la reţeaua sa, în vederea derulării traficului de apeluri internaţionale, punct de vedere exprimat şi pe parcursul investigaţiei. Vodafone România va contesta decizia Consiliului Concurenţei în justiţie”, se precizează într-un comunicat al Vodafone România.

Consiliul Concurenţei a amendat Orange România şi Vodafone România cu 63 milioane de euro, pentru abuz de poziţie dominantă, a anunţat, marţi, preşedintele autorităţii, Bogdan Chiriţoiu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.