Acasă Uncategorized Bucureşti: Pentru că depunerea declarației 112 merge greu, fiscul bucureștean a deschis...

Bucureşti: Pentru că depunerea declarației 112 merge greu, fiscul bucureștean a deschis mai multe puncte de primire şi și-a prelungit programul

DISTRIBUIȚI

98678 – 23022011 – Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti (DGFPMB) reaminteste angajatorilor data limita pentru depunerea declaratiei unice aferente lunii ianuarie 2011 este 25 februarie.

Avand in vedere ca in zilele de 24 si 25 februarie 2011 administratiile fiscale din Municipiul Bucuresti asteapta un numar mare de declaratii, vor fi deschise 252 de puncte de primire a declaratiei unice – Formularul 112.

Contribuabilii vor depune declaratia unica la organul fiscal la care sunt arondati. La nivelul Capitalei vor functiona suplimentar și 12 puncte de primire a declaratiei unice la Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti (Calea Vitan nr. 6, Sector 3) şi 17 puncte la Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca a Municipiului Bucuresti (str. Spataru Preda, nr. 12, Sector 5). La aceste puncte vor depune declaratii toti contribuabilii din Municipiul Bucuresti, indiferent de arondare, cu exceptia contribuabililor mari.

In zilele de 24 şi 25 februarie a.c. punctele de primire vor fi deschise între 8.00 și 20.00. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.