Acasă Uncategorized Bucureşti: Prefectura Milano donează zece autovehicule Poliţiei Locale din Sectorul 2

Bucureşti: Prefectura Milano donează zece autovehicule Poliţiei Locale din Sectorul 2

DISTRIBUIȚI

98243 – 08022011 – Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a realizat un parteneriat cu prefectul Provinciei Milano, Gian Valerio Lombardi, şi cu primăria din Milano, condusă de Letizia Moratti.

Prin această colaborare, primarul Onţanu consideră că, alături de omologii italieni, va stimula participarea comunităţii româneşti din Milano şi Como la dezvoltarea unor proiecte comune cu Prefectura din Milano, urmărind, astfel, sporirea participării românilor stabiliţi în Italia la dezvoltarea regiunii respective.

         În cadrul întâlnirilor care au avut loc la Milano şi la Bucureşti în cursul anului trecut, au fost definite o serie de domenii în care specialiştii instituţiilor administraţiei locale vor colabora: realizarea schimburilor de experienţă în domeniul proiectelor sociale; conlucrarea în domeniul dezvoltării urbanistice şi infrastructurii între arhitecţii şi urbaniştii români şi cei din Milano; participarea specialiştilor milanezi la realizarea unor proiecte importante în domeniul infrastructurii rutiere şi a parcajelor în Sectorul 2 şi în Bucureşti; conlucrarea pentru perfecţionarea activităţii Poliţiei Locale a Sectorului 2.

            Un prim pas în derularea proiectelor comune va fi cel în domeniul creşterii siguranţei bucureştenilor, când prefectul provinciei Milano va dona Primăriei Sectorului 2 zece autovehicule performante pentru intervenţia operativă a Poliţiei Locale. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.