Acasă Uncategorized Bucureşti: Premierul Boc promite că anul acesta se va circula pe autostradă...

Bucureşti: Premierul Boc promite că anul acesta se va circula pe autostradă de la Bucureşti la Constanţa

DISTRIBUIȚI

98568 – 18022011 – România are cadrul tehnic pentru ca anul acesta să se poată circula din Bucureşti până la Constanţa pe autostradă, a declarat, vineri, premierul Emil Boc, precizând că în zona Cernavodă-Constanţa se va căuta o soluţie tehnică, având în vedere că pe acest segment există situri arheologice.

„Avem cadrul tehnic pregătit ca, anul acesta, să mergem la mare pe autostradă de la Bucureşti la Constanţa, inclusiv centura ocolitoare a municipiului Constanţa”, a spus premierul.

„Există probleme tehnice legate de un tronson de autostradă în zona Cernavodă-Constanţa, dacă nu greşesc, cu privire la siturile arheologice şi descărcarea de sarcini arheologice şi acolo se caută o soluţie ca, pe o porţine precis delimitată să se asigure traficul spre mare”, a adăugat şeful Guvernului.

„Cea mai mare parte a traseului va fi finalizată în regim de autostradă, cu menţiunea că acolo unde există situaţia cu descărcarea de sarcini arheologice pentru o porţiune din traseu se va găsi o soluţie tehnică care să permită continuarea drumului spre mare”, a mai spus Emil Boc. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.