Acasă Uncategorized Bucureşti: Scorpions concertează din nou în România, la 9 iunie

Bucureşti: Scorpions concertează din nou în România, la 9 iunie

DISTRIBUIȚI

98293 – 09022011 – Trupa Scorpions a confirmat prezenta la Bucuresti pe 9 iunie, in cadrul unui concert care va avea loc la Zone Arena din Bucureşti, anunţă organizatorii evenimentului.

Scorpions si-au anuntat retragerea glorioasa din randul greilor rockului printr-un turneu gigant “Get Your Sting And Blackout World Tour”,  inceput in 10 martie 2010 la Praga, turneu care se va termina la sfarsitul anului 2012!

Incepand din 7 iunie in Bucuresti, Zone Arena se va transforma in cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formatiei Scorpions, pentru ca in 9 iunie romanii sa fredoneze alaturi de marii artisti versurile din ’’Wind of Change’’‚ ”Still Loving You’’ si alte melodii devenite adevarate legende ale muzicii.

Membrii Scorpions vor ajunge in Bucuresti cu doua zile inainte de concert cu un avion privat din Budapesta, urmand ca la aeroport sa fie asteptati de cinci limuzine.

Concertul de la Zona Arena va fi organizat de compania Project Events. „Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult sa ii aducem pentru ultima oara la Bucuresti. Scorpions are foarte multi fani in Romania, iar spectacolul pe care ei il fac pe scena este deosebit”, a declarat Sorin Sararu, reprezentant Project Events.

Biletele, cu preţuri cuprinse între 128 lei si 350 lei, vor fi puse în vanzare incepand cu 10 februarie, iar cei care le vor cumpara pana pe 14 februarie vor beneficia de o reducere de 15%. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.