Acasă Uncategorized Bucureşti: Senatorul Liviu Câmpanu a redevenit membru UNPR

Bucureşti: Senatorul Liviu Câmpanu a redevenit membru UNPR

DISTRIBUIȚI

98691 – 23022011 – Senatorul Liviu Câmpanu este din nou membru al UNPR, după ce anul trecut părăsise această formaţiune politică pentru a activa ca independent. S-a plimbat până acum prin cinci partide şi a constatat că e mai bine să fii la putere. „Am luat decizia să mă reînscriu în Uniunea Naţională pentru Progresul României şi am redevenit astăzi membru al partidului. Îmi asum toate acţiunile în calitate de om politic. Poate că nu toate alegerile pe care le-am făcut au fost cele mai bune. Însă ceea ce pot spune cu certitudine este că niciodată nu am abandonat valorile în care cred”, precizează Liviu Câmpanu.

“Sunt membu fondator al UNPR, cred foarte mult în acest proiect politic şi în oamenii care şi-au asumat o politică a interesului naţional. Din acest motiv, am decis să mă întorc şi să-mi desfăşor activitatea politică alături de colegii mei, cu care am fost în legătură în tot acest timp. Am convingerea că România are nevoie de stabilitate, de pace socială şi, cel mai important, de oameni capabili să identifice şi să apere interesul naţional”, a mai spus senatorul.

Câmpanu a intrat în Senat ca parlamentar PNL, după care a plecat din rândul liberalilor şi a decis să participe la fondarea UNPR. Ulterior, în 2010, Câmpanu s-a desprins şi de UNPR şi a activat o perioadă la PC, apoi ca independent, anunţându-şi chiar susţinerea pentru moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Boc. A fost şi memru al PRM. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.