Acasă Uncategorized Bucureşti: Senatul decide miercuri asupra problemei create la CSM prin decizia Curţiii...

Bucureşti: Senatul decide miercuri asupra problemei create la CSM prin decizia Curţiii Constituţionale

DISTRIBUIȚI

98239 – 08022011 – Biroul Permanent al Senatului a decis ca miercuri, 9 februarie, începând cu orele 11.00, plenul să ia o hotărâre cu privire la problema creată, în funcţionarea Consiliul Superior al Magistraturii, de decizia Curţii Constituţionale, a declarat, marţi, preşedintele Senatului.

Geoană a menţionat că Senatul va lansa, în perioada următoare, câteva dezbateri publice pe teme de actualitate, referitoare la pregătirea adoptării Codului Muncii şi a Codului Social, implicaţiile sociale şi profesionale ale măsurilor luate recent de Guvern în domeniul sănătăţii, viitoarea politică de coeziune europeană, adoptarea bugetului european 2013-2020, modul în care se exercită, de către Parlament, controlul şi monitorizarea Guvernului şi instituţiilor publice care se află sub autoritatea acestuia.

Preşedintele Senatului a anunţat vizitele unor delegaţii ale Senatului României în Franţa şi în Germania, pe agenda discuţiilor aflându-se subiectul Schengen şi relaţiile bilaterale cu cele două state. Geoană a menţionat, de asemenea, că, în spiritul parteneriatului strategic cu Republica Moldova, Senatul României va dezvolta, cu sprijin european, o relaţie de înfrăţire instituţională cu Parlamentul de la Chişinău. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.