Acasă Uncategorized Bucureşti: Termenul-limită pentru depunerea declaraţiei unice la Fisc este 25 februarie

Bucureşti: Termenul-limită pentru depunerea declaraţiei unice la Fisc este 25 februarie

DISTRIBUIȚI

98366 – 11022011 – Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti (DGFPMB) le recomanda contribuabililor care depun declaratia unica – Formularul D 112 – la ghiseu sa nu amane această operatiunea pentru ultimele zile.

DGFPMB le reaminteste contribuabililor care au calitatea de angajatori sau entitati asimilate acestora ca din data de 7 februarie a. c. a inceput depunerea declaratiei unice, termenul-limita fiind 25 februarie pentru obligatiile declarative aferente lunii ianuarie 2011.

            Recomandarea DGFPMB are in vedere reducerea timpului de asteptare si  evitarea aglomeratiei.

La depunerea declaratiei contribuabilii vor prezenta: 1. declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate in format hartie, semnat si stampilat, conform legii (Anexa 1); 2. declaratia in format electronic, pe suport CD, care cuprinde: a) declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate; b) anexa nr. 1.1. “Anexa angajator”; c) anexa nr. 1.2. “Anexa asigurat”, cate o anexa completata pentru fiecare asigurat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.