Acasă Uncategorized Bucureşti: Udrea crede că Ponta este obsedat de ea

Bucureşti: Udrea crede că Ponta este obsedat de ea

DISTRIBUIȚI

98672 – 23022011 – Elena Udrea, ministru al Turismului şi preşedinte al PDL Bucureşt crede că preşedintele PSD, Victor Ponta, “a dezvoltat o obsesie chinuitoare” în ceea ce o priveşte. Udrea adăugă că Ponta este un “flăcău care a ajuns preşedinte de partid înainte de a depăşi faza concursurilor de frumuseţe terminate cu dosare penale de la organizaţia de tineret a PSD.” Democrat-liberala spune că Ponta îi pomeneşte atât de des numele în ultima perioadă, încât nu poate fi vorba de altceva decât despre “o obsesie chinuitoare” pe care ar fi dobândit-o în ceea ce o priveşte. Udrea afirmă despre Ponta că este “un ipocrit şi un farseur”, “bufonul curţii regelui”

 

 

 

 şi îl critică pe liderul PSD că nimic din ceea ce spune nu poate fi luat în considerare, întrucât “totul se sprijină pe o minte bolnavă, pe o logică strâmbă şi pe o lipsă de caracter uluitoare”.

”Dacă folosim logica lui Ponta, concluzionăm că el însuşi este regele sexgate-ului din PSD, din moment ce personal i-a promovat şi susţinut pe liderul organizaţiei de tineret şi pe ceilalţi PSD-işti marcanţi implicaţi într-un caz de prostituţie cu adolescente şi proxenetism”, mai scrie Udrea în postarea de pe blog. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.