Acasă Uncategorized Dublin, Iralanda: Închisoare pe viaţă pentru fostul vicepreşedinte al PDL Hunedoara Marian...

Dublin, Iralanda: Închisoare pe viaţă pentru fostul vicepreşedinte al PDL Hunedoara Marian Mihalache

DISTRIBUIȚI

98571 – 18022011 – Fostul vicepreşedinte al PDL Hunedoara Marian Mihalache a fost condamant la închisoare pe viaţă în Irlanda pentru crimă. Mihalache a fost găsit vinovat de uciderea fostei sale prietene la Dublin, după ce aceasta a început o relatie cu un alt bărbat.

Pe 28 ianuarie 2010, fosta iubită a lui Marian Mihalache, Loredana Pricăjan, a fost găsită înjunghiată mortal într-o cameră de cămin din campusul Irish Management Institute din Dublin. Camera în care a fost descoperit corpul româncei fusese închiriată pe numele lui Mihalache.

Poliţiştii au declarat atunci că Loredana Pricăjan, asistentă medicală într-un cămin din Dublin, a fost înjunghiată de 20 de ori. În camera respectivă se afla şi Marian Mihalache, cu răni în zona gâtului.

Ancheta a stabilit că această crimă a avut loc pe fondul geloziei.

Loredana Pricăjan, după ce s-a despărţit de Marian Mihalache, a continuat să lucreze în Irlanda şi cu câteva luni înainte de a fi omorâtă începuse o relaţie cu un alt român.

Pe 25 ianuarie 2010, Marian Mihalache s-a cazat într-o cameră dintr-un cămin studenţesc din Dublin. În aceeaşi seară a mers pe jos până la locuinţa fostei prietene, dar nu a reuşit să o găsească. În cele din urmă, a reuşit să o întâlnească, atunci când Loredana Pricăjan se întorcea din tura de noapte, în dimineaţa zilei de 27 ianuarie. A mers cu fosta sa prietenă până în camera de cămin, a pus pe uşă semnul de a nu fi deranjat, a decuplat telefonul, iar 24 de ore mai târziu a sunat la recepţie unde a cerut ajutor.

Medicii legişti care au venit la faţa locului au stabilit că românca era decedată de câteva ore. Corpul Loredanei Pricăjan, descoperit pe pat, într-o baltă de sânge, avea mai multe răni produse de cuţit, iar Marian Mihalache avea răni în jurul gâtului. Bărbatul a fost transportat la spital şi operat.

Fostul vicepreşedinte PDL Hunedoara a încercat să convingă poliţia că a fost atacat de prietena sa, după care aceasta s-ar fi sinucis. Varianta românului nu a fost confirmată de medici. S-a stabilit, în schimb, că femeia a fost atacată de la spate, după care i s-a tăiat gâtul. După ce a înjunghiat-o mortal, Marian Mihalache şi-a provocat singur câteva răni, care însă nu îi puneau viaţa în pericol. Anchetatorii au spus că martorii l-au auzit cum o ameninţa şi cum o interoga cu privire la actualul ei prieten. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.