Acasă Uncategorized Los Angeles: “The King’s Speech” este marele câştigător al premiilor Oscar

Los Angeles: “The King’s Speech” este marele câştigător al premiilor Oscar

DISTRIBUIȚI

98778 – 28022011 – Filmul “The King’s Speech” este marele câştigător la cea de-a 83-a gală de decernare a premiilor Oscar. Pelicula, care îl are pe Colin Firth în rolul pricipal, şi-a adjudecat premiile pentru cel mai bun film, cea mai bună regie şi cel mai bun scenariu. Premiul pentru cea mai bună actriţă a fost obţinut de Natalie Portman, pentru rolul din „Black Swan”.

Filmul „The King’s Speech” a primit cele mai multe nominalizări la Oscar – 12 în total. Pelicula “Reţeaua de socializare” a primit trei premii Oscar – pentru cel mai bun scenariu adaptat, cel mai bun montaj şi cea mai bună coloană sonoră.

Natalie Portman se află şi ea printre marii căştigători ai premiilor Oscar din acest an. Prestaţia ei din filmul “Black Swan” a fost recompensată cu premiul pentru cea mai bună actriţă.

Cel mai bun lungmetraj de animaţie a fost considerat “Toy Story 3”, iar cel mai bun scurtmetraj de animaţie – The Lost Thing. Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar a fost obtinut de Mellisa Leo pentru pelicula The Fighter şi cel mai bun actor secundar, Christian Bale, în acelaşi film.

“Alice în Ţara Minunilor”a luat premiul cel mare pentru senografie şi costume, iar filmul “Inception” a obţinut deja 4 premii: pentru imagine, montaj de sunet, mixaj de sunet şi efecte speciale.

Cea de-a 83-a gală de decernare a premiilor Oscar a avut loc duminică la Kodak Theatre din Los Angeles. – www.promptmedia.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.