Acasă Uncategorized Oradea: Ponta crede că lupta cu PDL mai durează un an şi...

Oradea: Ponta crede că lupta cu PDL mai durează un an şi jumătate

DISTRIBUIȚI

98761 – 27022011 – Preşedintele PSD, Victor Ponta, crede că opoziţia mai are de luptat cu PDL un an şi jumătate. Liderul social-democrat a făcut această afirmaţie, sâmbătă, la Oradea, la întâlnirea cu membrii Uniunii Social Liberale (USL), după ce a participat la Congresul UDMR. La întâlnirea de la Oradea, la care au participat preşedinţii PSD, PNL şi PC, au fost prezenţi aproximativ 300 de membri ai celor trei partide, aleşi locali şi preşedinţi de organizaţii din judeţul Bihor.

„Nu trebuie să ne facem iluzii, cred că mai avem un an şi jumătate de bătălie, pentru că venim dintr-un loc care mă face să cred că mai avem de luptat un an şi jumătate, mai avem încă să ne batem cu PDL şi cu banii PDL. Noi, însă, trebuie să ne înţelegem de pe acum. Pentru a ne putea înţelege când vom guverna România, trebuie să ne înţelegem cât suntem încă în opoziţie. Să înţelegeţi că trebuie să fiţi conştienţi că oamenii aşteaptă foarte mult de la noi”, a spus Ponta.

„Aş vrea să înţelegeţi că nu vom mai pune şefi pe criterii politice. Nu-l schimbăm pe Blejnar al lor cu Blejnar al nostru. Vă rog să vă gândiţi la oamenii pe care îi veţi pune să candideze. O să punem candidaţi care ne reprezintă, ne fac cinste şi fiţi pregătiţi să lucraţi pesedişti pentru liberali şi liberali pentru social-democraţi. Creăm şi construim o aşteptare imensă, oamenii sunt disperaţi cum nu au mai fost niciodată după ’89”, a adăugat Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.