Acasă Uncategorized Piteşti: Continuă programul pentru tinerii argeşeni care vor să câştige experienţă profesională

Piteşti: Continuă programul pentru tinerii argeşeni care vor să câştige experienţă profesională

DISTRIBUIȚI

98684 – 23022011 – Consiliul Judeţean Argeş derulează din 2008 Programul Eurodyssee al Ansamblului Regiunilor Europene. Acest program presupune schimburi de experienţă între tinerii din regiunile europene şi le permite acestora să câştige o experienţă profesională într-o instituţie publică sau privată, oferindu-le în acelaşi timp posibilitatea de a se perfecţiona în cunoaşterea unei limbi străine.

Programul se adresează tinerilor cu domiciliul în judeţul Arges, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, având studii de specialitate şi cunoştinţe de limbi străine în funcţie de stagiul propus. Stagiile au o durată cuprinsă între 3 şi 7 luni, iar domeniile sunt diverse: administrativ, comerţ şi servicii, turism, informatică, multimedia, industrial. La terminarea stagiului, beneficiarul primeşte un atestat profesional de la instituţia în cadrul căreia a efectuat stagiul.

Pentru a participa la Eurodyssee se verifică mai întâi dacă regiunea este membră a programului. Se continuă prin realizarea unui cont de profil pe site-ul Eurodyssee: www.eurodyssee.eu. După crearea contului, pot fi consultate toate ofertele de stagiu valabile şi se alege varianta cea mai potrivită. Astfel veţi avea posibilitatea să aplicaţi la stagii, să urmaţi paşii şi actualizările până la finalizarea stagiului. Toată procedura de aplicare se desfăşoară online pe site. Dacă nicio ofertă nu vi se potriveşte, puteţi trimite o aplicaţie spontană care să conţină cv-ul, capacităţile, competenţele cât şi aşteptările profesionale şi preferinţele stagiului (tipul de companie, sectorul de activitate, postul vizat). Trimiteţi aplicaţia regiunii de origine. În scurt timp responsabilul Eurodyssee vă va contacta pentru a stabili un interviu. Candidatul intră în competiţie cu alţi tineri din celelalte regiuni, iar selecţia finală a dosarelor o va face regiunea care îi primeşte la stagiu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.