Acasă Uncategorized Râmnicu Vâlcea: Primăria din Brezoi ameninţă cu blocarea Văii Oltului

Râmnicu Vâlcea: Primăria din Brezoi ameninţă cu blocarea Văii Oltului

DISTRIBUIȚI

98119 – 04022011-

Primăria din oraşul Brezoi ameninţă cu blocarea drumului european E 81, Valea Oltului, în cazul în care lista Ministerului Sănătăţii care prevede transformarea spitalului din localitate în azil de bătrâni va rămâne valabilă.

„Populaţia din Ţara Loviştei este în prag de revoltă. De două zile vin la primărie şi solicită să luăm măsuri pentru a contracara transformarea Spitalului Orăşenesc în cămin de bătrâni. Îmi asum toată responsabilitatea afirmaţiei mele că, în cazul în care măsurile legale nu vor avea sorţi de izbândă, vom bloca Valea Oltului, chiar în zona Gura Lotrului”, a declarat primarul din Brezoi, Robert Schell.

Potrivit listei de pe site-ul Ministerului Sănătăţii, spitalul din Brezoi este propus a fi transformat în azil de bătrâni. Primarul din Brezoi afirmă că spitalul deserveşte 50.000 de persoane din localităţile din nordul judeţului, de pe Valea Oltului şi Valea Lotrului. Prin închiderea acestei unităţi sanitare, populaţia ar fi nevoită să se deplaseze la Râmnicu Vâlcea, la peste 40 de kilometri distanţă.  www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.