Acasă Uncategorized Sighişoara: Sighişoara a fost selectată în etapa finală a competiţiei “premiile Europei”

Sighişoara: Sighişoara a fost selectată în etapa finală a competiţiei “premiile Europei”

DISTRIBUIȚI

98463 – 15022011 – Potrivit sursei citate, presedintele Sectiunii „Premiile Europei”  din cadrul Comisiei de mediu, agricultura si probleme locale si regionale din cadrul Consiliului Europei a transmis o scrisoare primarului municipiului Sighisoara prin care il informeaza asupra faptului ca, in urma analizarii documentatiei transmise la sfarsitul anului trecut, Sighisoara a fost selectata in etapa finala a competitei „Premiul Europei”, cea mai inalta distinctie acordata de forul european.

„Primarii celor cinci localitati nominalizate sunt invitati la Strasbourg la Sesiunea parlamentara din perioada 11-15 aprilie 2011. Decizia  privind castigatorul Premiului Europei pentru anul 2011 va fi luata in urma vizionarii de catre membrii comisiei a filmelor de prezentare a oraselor finaliste. Domnul Ioan Dorin Danesan este increzator in faptul ca imaginea Sighisoarei pe plan extern ca si prietenii europeni de care ne leaga proiecte comune derulate pe parcursul anilor vor fi, alaturi de realizarile concrete prezentate in documentatie, vor fi  tot atatea atuuri in castigarea acestui premiu, singurul care ne lipseste din panoplie”, a anuntat purtatorul de cuvant al primariei Sighisoara, Anca Silvia Ratiu, citată de Citynews..

Sighisoara este laureata a Diplomei de onoare  in anul 1995 a Drapelului de onoare in anul 1998 si a Plachetei de onoare in 2003  – distinctii acordate de Consiliul Europei in semn de apreciere pentru activitatea desfasurata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.