Acasă Uncategorized Slatina: Bercea Mondialu prins de DGIPI si SRI

Slatina: Bercea Mondialu prins de DGIPI si SRI

DISTRIBUIȚI

98599 – 20022011 – Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondialu a fost adus, duminică, la Tribunalul Olt, unde va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Bercea Mondialu,  dat în consemn la frontieră după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, a fost prins de poliţişti, sâmbătă seară, în Sectorul 5 din Capitală. Interlopul a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. El a fost găsit la o zi după ce fusese dat în urmărire, cu ajutorul serviciilor de informaţii din Poliţie şi a ofiţerilor SRI. Pentru prinderea lui au fost mobilizate trupele speciale, poliţişti şi procurori de la Parchetul General.

Interlopul  a fost dus apoi pentru audieri la Parchetul din Slatina. Acesta le-a spus procurorilor că nu şi-a înjunghiat nepotul aşa cum este acuzat. După câteva ore de audieri, procurorii au decis să-l reţină pe Bercea Mondialu pentru 24 de ore.

Unul dintre fii interlopului, în vârstă de 14 ani, susţine că el şi-ar fi înjunghiat verişorul şi nu tatăl său. Această variantă este susţinută şi de soţia lui Bercea Mondialu.

Nepotul lui Bercea Mondial are altă variantă.

Tânărul înjunghiat a mai avut probleme cu unchiul său şi anul trecut în noiembrie, când cei doi au fost implicaţi într-una accident rutier. Erau în maşini diferite, s-au şicanat în trafic şi s-au lovit.

Bercea Mondialu este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt. El a devenit celebru pentru legăturile sale de prietenie şi chiar rudenie cu familia preşedintelui Traian Băsescu. Traian Băsescu şi soţia lui au dansat alături de Mondialu, la Festivalul romilor de la Costeşti, în 2009. Lui Traian Băsescu i s-a reproşat la acea vreme că s-a întâlnit cu un interlop, alături de care a urmărit un spectacol. În acelaşi an, Traian Băsescu şi soţia sa au fost la nunta fiicei lui Bercea. De asemenea, în februarie 2010, Bercea Mondialu a devenit finul lui Mircea Băsescu. Fratele preşedintelui a botezat-o pe nepoata lui Bercea, într-o biserică de cartier din Constanţa. Iar anul trecut, în octombrie, interlopul a participat la înmormântarea mamei preşedintelui Băsescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.