Acasă Uncategorized Vulcan: Telegondola de la Vulcan s-a blocat chiar în momentul inaugurării

Vulcan: Telegondola de la Vulcan s-a blocat chiar în momentul inaugurării

DISTRIBUIȚI

98135 – 04022011- Zeci de oameni au rămas blocaţi vineri în telegondola din staţiunea Vulcan, din judeţul Hunedoara, exact în timpul ceremoniei de inaugurare la care lua parte şi Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. Din primele informaţii, se pare că la originea defecţiunii stă un senzor, informează Realitatea TV. Delegaţia oficială a ajuns în Pasul Vîlcan, iar după o vizită la pârtia de schi şi la instalaţia de teleschi, a vrut să coboare în oraş. În momentul în care ministrul Elena Udrea şi celelalte oficialităţi au vrut să urce în telegondolă, instalaţia a fost oprită. Din acel moment, telegondola nu a mai funcţionat.

O echipă de intervenţie lucrează la remedierea defecţiunii. Angajaţii primăriei din Vulcan spun că acest lucru se datorează afluxului mare de turişti. Cabinele, care au capacitate doar de opt locuri, se pare că au fost supraîncărcate. Sistemul telegondolei va fi resetat.

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a participat astăzi, 4 februarie a.c., la inaugurarea telegondolei Vulcan, judeţul Hunedoara, obiectiv cofinanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Consiliul Local Vulcan în cadrul unui amplu proiect inclus în Programul Schi în România.

Telegondola inaugurată vineri circulă pe o distanţă de 3.500 de metri şi are 73 de gondole. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.