Acasă Uncategorized Alba Iulia: Csibi Barna va contesta decizia ANAF

Alba Iulia: Csibi Barna va contesta decizia ANAF

DISTRIBUIȚI

99402 – 21032011 – Desi asteptat la Abrud, Csibi Barna s-a prezentat luni dimineata la sediul Directiei Generale de Finante Publice (DGFP) Alba, unde a avut o discutie cu directorul Marius Zinca.

La iesirea de la discutia cu seful DGFP Alba, Csibi Barna a declarat ca va contesta decizia ANAF, desi o considera legala.

„Nu mi se pare corect ca s-a facut o legatura intre institutia la care lucrez si actiunea mea din 15 martie. Este dreptul meu la exprimare si imi mentin pozitia. Protestez in continuare impotriva masacrelor care au avut loc la Aiud, Abrud si in alte 20-30 de localitati. Consider ca detasarea mea nu este disciplinara, iar daca in timpul concediului de odihna mi se va da ordin sa ma prezint la Abrud sau in orice alta parte, ma voi supune”, a spus Barna, citat de Citynews. El a mentionat ca nu a luat legatura cu Asociatia Maghiarilor din Abrud care, de altfel s-a dezis de el si de actiunile sale.

Împreună cu şeful DGFP Alba s-a convenit de comun acord ca este cel mai bine ca Barna sa isi ia concediul de odihna la care are dreptul, urmand ca dupa cele 21 de zile sa ocupe un post ori in Alba Iulia, ori la agentia din Sebes.

Totodata, directorul DGFP Alba a anuntat ca doreste sa ii solicite sefului ANAF, Sorin Blejnar, sa revoce ordinul de detasare a lui Csibi Barna in Alba Iulia. Pana cand ii va expira perioada de concediu, Csibi Barna a plecat in localitatea de domiciliu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.