Acasă Uncategorized Bebeluş mort, găsit într-un pârâu la Vulcan

Bebeluş mort, găsit într-un pârâu la Vulcan

DISTRIBUIȚI

99568 – 25032011 – Trupul unui nou-născut a fost descoperit joi, în albia unei ape care străbate oraşul Vulcan. Poliţiştii o caută pe mama copilului, în timp ce legiştii urmează să stabilească în ce împrejurări a decedat micuţul. Corpul unui nou-născut a fost găsit ieri dimineaţa, în albia unui pârâu din oraşul Vulcan, din Valea Jiului. Macabra descoperire a fost făcută puţin înainte de orele 9.00, de un localnic. Omul aduna sticle din plastic din pârâul Preotesei din localitate, când a dat, în apă, peste trupul bebeluşului. Prima dată, nu şi-a dat bine seama despre ce este vorba, însă când s-a uitat mai atent, a văzut că este un copilaş mort. Nu a mai stat pe gânduri şi a anunţat imediat autorităţile.

 

 

 

 

 „Cadavrul nou-născutului, având o lungime de aproximativ 48 de centimetri, se afla în apa pârâului Preotesei, la podeţul de cale ferată de pe strada Ţocănească din localitate”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Hunedoara.

Trupul neînsufleţit al copilului a fost ridicat şi transportat la morga din Petroşani. El urmează să fie examinat de medicii legiştii pentru a stabili cauzele care au dus la decesul bebeluşului.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să dea de urma mamei nou –născutului. Oamenii legii iau în calcul şi varianta unei pruncucideri, în acest caz, nedorit de părinţi micuţul să fi fost aruncat în mod intenţionat în apă pentru a se îneca, dar este posibil şi ca femeia să-l fi născut mort pe copil şi să-l fi abandonat în pârâu. Autopsia va face lumină în acest caz. Legiştii vor stabili dacă bebeluşul găsit fără viaţă în pârâul respectiv s-a născut viu sau mort. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.