Acasă Uncategorized Beijing: Autostrada suspendata a lui Oprescu prinde contur

Beijing: Autostrada suspendata a lui Oprescu prinde contur

DISTRIBUIȚI

98870 – 02032011 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit miercuri cu reprezentantii companiei Beijing Municipal Construction Group Co. Ltd, in vederea unui schimb de experienta privind lucrarile de fluidizare a traficului rutier. Compania are experienta in construirea de sosele suspendate, poduri si pasaje, fiind infiintata in urma cu 61 de ani. Reprezentantii chinezi si-au aratat interesul pentru realizarea unei autostrazi suspendate la Bucuresti, tinandu-se cont si de infrastructura existenta in capitala României. Acestia i-au prezentat edilului de la Bucuresti actuala sosea suspendata inca in constructie, care strabate centrul Beijingului, fiind realizati 9,6 km intr-un interval de doi ani. „Este foarte clar ca autostrada suspendata se poate face. Iata! Avem dovada vie a faptului ca zece km au fost realizati in doi ani de aceasta firma si am primit asigurari ca modelul poate fi implementat si la Bucuresti.

 

 

 

 

 Continuam discutiile, iar dorinta mea este aceea de a demara cat mai curand cu putinta acest proiect de fluidizare a traficului si in Capitala Romaniei„, a declarat Sorin Oprescu.

Expertiza companiilor specializate in lucrari de infrastructura din Beijing a fost evidentiata si in cadrul vizitei de la Beijing Planning Exhibition Museum (Centrul de Planificare Urbana), unde primarului general i-a fost prezentat Master Plan-ul Beijingului pana in anul 2020. Oficialii chinezi sustin ca trebuie acordata atentia cuvenita zonei istorice a orasului, dar ca este obligatorie si adaptarea la noile cerinte ale orasului, constructiile moderne avand un rol important in dezvoltarea unei metropole. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.