Acasă Uncategorized Bucureşti: Adrian Năstase: Relansarea guvernării reprezintă doar “o iluzie cu care se...

Bucureşti: Adrian Năstase: Relansarea guvernării reprezintă doar “o iluzie cu care se îmbată pedeliştii”

DISTRIBUIȚI

99276 – 16032011 – Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, consideră că relansarea guvernării reprezintă doar ”o iluzie cu care se îmbată pedeliştii”. ”Cu Boc sau fără Boc, Băsescu şi PDL vor guverna ţara după aceeaşi doctrină a clientelei de cumetrie. Cert este că demisia sau nedemisia lui Boc este un fapt irelevant. Dacă actualul premier va pleca, Băsescu va numi un <<alt Boc>>, care să se supună ordinelor sale. Deci, nu vom asista o schimbare de fond”, a declarat Năstase, într-o  postare pe blogul personal. El a adăugat că nu crede că schimbându-l pe Boc, Traian Băsescuva recunoaşte ”eşecul guvernării şi dezastrul creat de umilul său servitor”. Potrivit liderului CN al PSD, motivul întâlnirii şefului statului, duminică seară, cu membrii PDL l-a reprezentat teama că unii parlamentari vor vota la moţiunea de cenzură a opoziţiei împotriva lui Boc.

 

 

 

 „Pentru a-i determina pe deputaţii şi senatorii pedelişti să stea cuminţi în bănci, Traian Băsescu le-a promis debarcarea lui Emil Boc, avansând din nou ipoteza premierului independent. Nu ştiu dacă se va ţine de cuvânt sau este o strategie menită să-i păcălească pe parlamentarii puterii”, scrie Năstase.

EL a criticat faptul că, după ce a ratat obiectivul fundamental al oricărei guvernări, acela de a oferi populaţiei o viaţă mai bună, PDL are acum o nouă ţintă: ”să scape România de pacostea socialistă”.

Năstase a reamintit cum, în 2008, Traian Băsescu şi-a asumat, prin bilanţul de final de mandat, creşterea pensiilor şi a salariilor bugetarilor, realizată de guvernul liberal, la presiunea. ”Premierul promite pensii mărite în anul electoral 2012, dar în acelaşi timp acuză opoziţia de demagogie şi populism. Această atitudine publică inconsecventă, incoerentă şi duplicitară exprimă foarte bine doctrina PDL despre care vorbeam zilele trecute: clientela de cumetrie”’, a mai afirmat Năstase pe blogul personal.  www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.