Acasă Uncategorized București: Casa lui Vasile Lincu, perchezitionată de polițiști

București: Casa lui Vasile Lincu, perchezitionată de polițiști

DISTRIBUIȚI

99028 – 08032011 –  Casa liderului sindical de la Pro Lex, Vasile Lincu, unde este declarat și sediul sindicatului pe care îl conduce, a fost percheziționată marți de polițiști. Lincu este acuzat într-un caz de delapidare, după ce alți membri de sindicat l-au acuzat că a administrat banii instituției, deși nu deținea funcția de președinte.

Lincu neagă acuzațiile și, potrivit posturilor de televiziune, susține că dosarul este legat de problemele pe care Pro Lex le are cu un fost lider sindical, Mircea Lupu.

 

 

”Sunt plângeri ale sindicatului împotriva lui Florin Carnei și Lupu Mircea în conexiune cu un dosar în care aceștia mă acuzau că am administrat sindicatul, presupunâd că eu nu mai sunt lider de sindicat. Nu știu de unde au scos suma asta și nu se pune problema de delapidare din partea sindicatului, ci din partea lui Lupu Mircea, care a format un sindicat cu o denumire similară cu a noastră și cu ajutorul unor contabili au delapidat anumite sume”, a afirmat Vasile Lincu.

Potrivit lui Vasile Lincu, nu are nimic de ascuns și a prezentat actele asociației sindicale instituțiilor statului, care au mai venit în control. Dosarul ar fi deschis încă din 2009.

”Au verificat și Garda Financiară, și ITM, a venit ANAF și ne-au dat copii după acte, le dau toate actele că n-avem nimic de ascuns, dar nu finalizează dosarul, și anume plângerea penală de delapidare formulată împotriva lui Mircea Lupu.

În calculatorul pe care vor să-l ridice vor găsi și numele și dovada ”reginei”, dar nu au curajul să o facă publică pentru că este o persoană foarte importantă politic”, a declarat liderul sindical citat de posturile de știri, făcând referire la scandalul șpăgilor din vamă.

În ultima perioadă, Vasile Lincu a fost unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat, care a susținut permanent că păienjenișul șpăgilor din vamă trebuie să ajungă foarte sus. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.