Acasă Uncategorized Bucureşti: Conferinţă internaţională dedicată oamenilor străzii

Bucureşti: Conferinţă internaţională dedicată oamenilor străzii

DISTRIBUIȚI

99280 – 16032011 –  

Situaţia dramatică a persoanelor fără adăpost, precum şi modalităţile  concrete care trebuiesc urmate pentru a veni în ajutorul acestei categorii defavorizate, sunt numai câteva din temele care vor fi abordate la Conferinţa  Europeană organizată în 17 şi 18 martie a.c., de Primăria Sectorului 2 în parteneriat cu reprezentanţii organizaţiilor non-guvernamentale din mai multe ţări europene.

Intitulată „A împărţi şi a participa, o provocare pentru promovarea incluziunii active”, dezbaterea se va deschide joi, la sediul Primăriei Sectorului 2.

La lucrările conferinţei şi-au anunţat participarea 150 de invitaţi, reprezentanţi ai organizaţiilor din Europa implicate în stoparea fenomenului de excluziune socială, precum şi organizaţii neguvernamentale care s-au remarcat în plan naţional prin rolul activ pe care îl joacă în diminuarea acestui fenomen.

În cadrul conferinţei vor fi abordate teme precum sărăcia extremă şi drepturile omului, sănătatea mintală în abordarea contextuală şi holistică, integrare cu participare activă, cu respect reciproc, împotriva stigmatizării etc. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.