Acasă Uncategorized Bucureşti: Confiscări de etnobotanice în Sectorul 2

Bucureşti: Confiscări de etnobotanice în Sectorul 2

DISTRIBUIȚI

99151 – 11032011 – Produse etnobotanice din patru magazine au fost confiscate şi au fost aplicat şase amenzi contravenţionale în valoare totală de 22.100 de lei de în cadrul acţiunii desfăşurate nopatea trecută de către poliţiştii locali ai Primăriei Sectorului 2 şi cadre ale Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate.

În cadrul acestei razii au fost verificate inopinat toate cele 15 magazine “de vise”, câte mai există în Sectorul 2, ocazie cu care s-a constatat că patru dintre ele erau deschise şi aveau marfă spre vânzare, motiv pentru care s-a dispus confiscarea lor şi sancţionarea contravenţională a celor găsiţi vinovaţi.

Din cele 33 de magazine care comercializau produse etnobotanice în Sectorul 2 în urma măsurilor de închidere a acestora dispuse de primarul Neculai Onţanu încă din luna februarie a.c., 18 dintre ele au fost desfiinţate definitiv, iar 15 au încă acelaşi profil, dar sunt închise, fiind supravegheate permanent de către poliţiştii locali ai Primăriei Sectorului 2. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.