Acasă Uncategorized Bucureşti: Crin Antonescu denunţă campania propagandistică împotriva PNL a actualei puteri

Bucureşti: Crin Antonescu denunţă campania propagandistică împotriva PNL a actualei puteri

DISTRIBUIȚI

99368 – 20032011 – Actuala putere a generat o campanie propagandistică fără precedent împotriva PNL, a declarat sîmbătă preşedintele liberal Crin Antonescu. Potrivit liderului PNL, campania anti-liberală este axată pe două direcţii, referitoare la alierea cu un partid de stânga şi la nereformarea partidului.„În ultima vreme am făcut nişte gesturi politice importante, pe care puţini le-au aşteptat, care au generat ca reacţie din partea actualei puteri o campanie propagandistică fără precedent, extrem de intensă, împotriva PNL. Direcţiile acestei campanii sunt două: că PNL s-a aliat cu cine nu trebuia şi s-a dus spre stânga, abandonând valorile şi obiective liberalismului în România, şi că PNL este un partid nereformat”, a spus Antonescu, în discursul său din deschiderea Conferinţei Naţionale a Organizaţiei de Femei a PNL.Liderul liberal a combătut cele două direcţii enunţate,

 

 

 

 

el precizând că PNL nu are o problemă în a se alia cu un partid de stânga, întrucât nu se teme că îşi va pierde identitatea.

„Ne putem alia cu un partid de stânga pentru că nu ne temem că s-ar putea întâmpla ceea ce cucuvelele tocmite în propaganda Palatului Cotroceni trâmbiţează de dimineaţa până seara: să ne pierdem identitatea”, a spus Antonescu, care a subliniat că alianţa dintre PNL şi PSD a fost gândită să reprezinte „alternativa la aberaţia politică actuală alcătuită din binomul Traian Băsescu-PDL”.

Antonescu a spus că a doua acuzaţie, referitoare la nereformarea PNL, a fost lansată în momentul în care a început confruntarea din PDL între „reformatori şi nereformatori”.

Liderul PNL a arătat că „operaţiunea de propagandă” a fost generată de apropierea Congresului PDL, scopul fiind acela de a distrage atenţia opiniei publice de la actul de guvernare.

Antonescu a subliniat, legat de acuza nereformării partidului, că, în doi ani de când PNL a părăsit guvernarea, nu există nici măcar o acuzaţie sau suspiciune majoră legată de fapte de corupţie în legătură cu guvernul PNL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.