Acasă Uncategorized Bucureşti: Curăţenie de Paşti, în Sectorul 4

Bucureşti: Curăţenie de Paşti, în Sectorul 4

DISTRIBUIȚI

99166 – 11032011 – În Sectorul 4 al Capitalei a început vineri campania de curăţenie de primăvară.

            Startul acţiunilor intensive de salubrizare şi igienizare a tuturor zonelor din Sectorul 4 l-a dat, ca şi în anii precedenţi, primarul Cristian Popescu – Piedone, care, în teren, a trecut în revistă utilajele din dotare şi efectivele de lucrători ale ADP Sector 4 şi REBU.

Acesta a dispus ca până de Paşte, în baza planului elaborat pe zile de acţiune şi zone, să fie executate intensiv operaţiuni de periat mecanizat şi manual a carosabilului, curăţire a excedentului de pământ de la rigole, salubrizarea spaţiilor verzi din aliniamentele stradale şi a celor dintre blocuri, înlocuirea recipienţilor de colectare, repararea mobilierului urban, toaletarea arborilor. Va continua colectarea deşeurilor voluminoase – mobilă veche, materiale rezultate din desfăşurarea lucrărilor de construire, resturi vegetale, dar şi a DEEE-urilor, pe care locuitorii sectorului au fost deja informaţi să le scoată în faţa imobilelor.

          Totodată, cetăţenii au mai aflat direct de la primar că, o implicare activă în realizarea curăţeniei de primăvară presupune din partea lor şi acţiuni de curăţare a subsolurilor, menţinerea curăţeniei la ghenele de gunoi, a spaţiilor verzi aferente blocurilor, depozitarea reziduurilor în locuri accesibile, de unde să poată fi ulterior ridicate de societatea de salubritate. Li s-a adus la cunoştinţă că este interzisă arderea deşeurile vegetale rezultate din executarea lucrărilor de toaletare, pentru ridicarea acestora trebuind să se adreseze Autorităţii Locale Sector 4.

         Acţiunile de salubrizare se vor realiza dinspre periferie către centrul Sectorului, cu prioritate „acasă la cetăţean”, între blocuri, pe aleile aferente imobilelor de locuit, dar şi în intersecţii şi pe marile artere de circulaţie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.