Acasă Uncategorized Bucureşti: Curăţenie în Parcul Herăstrău cu voluntari

Bucureşti: Curăţenie în Parcul Herăstrău cu voluntari

DISTRIBUIȚI

99596 – 25032011 – Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti se alătură iniţiativei Comisiei Europene care a declarat anul 2011, Anul Voluntariatului. Astfel, ALPAB va demara sâmbătă, 26 martie a. c., începând cu orele 10.00, o serie de evenimente dedicate acestei mişcări.  Ele vor face parte dintr-o campanie de promovare a voluntariatului şi a impactului acestuia în comunitate.

Lansarea acestei campanii va avea loc în parcul Herăstrău, în zona debarcaderului Expoflora, printr-o acţiune de curăţire a spaţiului verde. La eveniment vor participa elevii Colegiului Tehnic Energetic din Bucureşti. Conducerea şi angajaţii instituţiei  se vor alătura şi ei mişcării de voluntariat, subliniind astfel, importanţa implicării  fiecărui cetăţean în acţiuni de protejare a mediului înconjurator.

“Consider că prin puterea exemplului putem să-i convingem pe oameni de rolul fiecaruia de in conservarea mostenirii naturale“, a declarat Radu Popa, directorul general ALPAB.

Pe de altă parte, tot sâmbătă, la orele 11.00, în parcul Herăstrău, se vor redeschide pentru publicul larg centrele de închiriere de biciclete. Închirierea este gratuită şi se poate face doar pe baza unui act de identitate. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.