Acasă Uncategorized Bucureşti: Deputatul Buta a plecat din PDL

Bucureşti: Deputatul Buta a plecat din PDL

DISTRIBUIȚI

99649 – 29032011 –   Deputatul PDL de Arges Sorin Buta, declarat colaborator al fostei Securitati, a demisionat din partid, a anuntat luni liderul grupului democrat-liberal din Camera Deputatilor, Mircea Toader. Toader a precizat ca Sorin Buta a demisionat din proprie initiativa, intrucat nu vrea sa creeze o imagine proasta partidului.Sorin Buta a precizat insa ca procedurile uridice in cazul sau nu au fost finalizate.Partidul i-a transmis lui Sorin Buta ca trebuie sa isi reglementeze situatia juridica, iar in cazul in care se va constata ca ar fi fost un abuz in cazul sau, atunci va fi reprimit in partid, iar daca nu, va ramane in afara PDL.

 

 

 

 

Mircea Toader a mai precizat ca i-a propus lui Sorin Buta sa activeze in continuare in cadrul grupului PDL din Camera Deputatilor.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, pe 26 ianuarie, ca deputatul PDL Sorin Gheorghe Buta a colaborat cu fosta Securitate, admitandu-se astfel cererea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.