Acasă Uncategorized Bucureşti: DNA a pus sechestru pe bunurile deputatului Dan Păsat

Bucureşti: DNA a pus sechestru pe bunurile deputatului Dan Păsat

DISTRIBUIȚI

99715 – 30032011 – Deputatul PDL Dan Păsat a revenit, miercuri, la DNA, pentru studierea materialului de urmărire penală în dosarul său. La ieşirea din sediul instituţiei, Păsat a declarat că studierea probelor s-a finalizat, că a semnat un proces verbal în acest sens şi că procurorii anticorupţie urmează să trimită dosarul în judecată.

Deputatul a adăugat că „toate bunurile” i-au fost puse sub sechestru asigurator de către procurori până la concurenţa sumei de „unu – două miliarde”. Păsat a stat aproximativ o oră la DNA, el fiind însoţit de avocatul său, Alexandru Chiciu.

Dan Păsat a fost şi marţi la sediul DNA pentru prezentarea materialului de urmărire penală. La ieşirea din sediul instituţiei, avocatul Alexandru Chiciu a precizat că Păsat a luat la cunoştinţă o serie de probe ale procurorilor, între care şi un raport al Curţii de Conturi referitor la una dintre societăţile care are calitatea de parte vătămată în acest dosar şi despre care raportul arată că are datorii la stat de 13 miliarde de lei. Avocatul s-a arătat surprins că o societate datoare statului poate avea calitate de parte vătămată în dosarul deputatului PDL. În plus, avocatul a menţionat că, din punct de vedere procedural, dosarul întocmit de procurori pe numele clientului său este în regulă, arătând că nu a semnalat vicii procedurale până în acest moment. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.