Acasă Uncategorized Bucureşti: Elena Udrea: „PDL ar fi trebuit să tranşeze lucrurile mai devreme...

Bucureşti: Elena Udrea: „PDL ar fi trebuit să tranşeze lucrurile mai devreme în cazul membrilor de partid care îi aduc deservicii de imagine”

DISTRIBUIȚI

98988 – 07032011 – Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, scrie pe blogul personal că partidul din care face parte este obligat să atragă oameni competenţi în politică pentru a beneficia în continuare de sprijinul românilor.

„Drumul reformei în PDL începe cu promovarea celor merituoşi. Sunt în partid o mulţime de tineri bine pregătiţi care merită o şansă. Trebuie să îi aducem în primul rând. În acelaşi timp, trebuie să începem să susţinem profesionişti, oameni dedicaţi valorilor de centru-dreapta, chiar dacă nu au carnet de partid. Oameni care lucrează în privat, care au profesii liberale şi pentru care, până acum, nimeni nu s-a bătut să-i atragă în politică, pentru că pot fi <<incomozi>>. PDL este obligat să devină, de-acum înainte, <<partidul oamenilor competenţi>>, scrie Udrea.

„De multe ori, partidul a fost prea pasiv. Şi există suficiente momente când am fi putut să luăm decizii tranşante care să nu ne coste suplimentar. Autosuspendarea din partid a celor care aduc grave deservicii de imagine partidului este un act unilateral. Ei bine, PDL ar fi trebuit în unele cazuri să tranşeze lucrurile mai devreme. Nimic nu ne-a împiedicat, spre exemplu, să-i suspendăm noi din partid pe cei acuzaţi de fapte grave de corupţie. Concluzia este doar una: trebuie să ieşim din starea uşor abulică în care am intrat din cauza concentrării excesive pe actul guvernamental şi să acţionăm şi politic”, susţine democrat-liberala. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.