Acasă Uncategorized Bucureşti: FNS Alma Mater: “Noul Cod al Muncii se dovedeşte a fi...

Bucureşti: FNS Alma Mater: “Noul Cod al Muncii se dovedeşte a fi o unealtă împotriva angajaţilor”

DISTRIBUIȚI

98997 – 07032011 – Federaţia Naţională Sindicală (FNS) Alma Mater susţine că adoptarea noului Cod al Muncii prin angajarea răspunderii guvernamentale va duce la probleme mari în societatea românească.

„Adoptarea Codului Muncii prin asumarea răspunderii guvernamentale va duce la probleme cel puţin tot atât de mari ca şi cele provocate de adoptarea, în acelaşi mod, a Legii Educaţiei Naţionale.

Se confirmă, pas cu pas, chiar şi pentru Guvern, că Legea Educaţiei Naţionale creează mari probleme în aplicarea ei, fiind percepută în primul rând ca o unealtă folosită în lupta politică. În mod similar, adoptarea Codului Muncii printr-o procedură asemănătoare, este o nouă dovadă a modului <<dictatorial>> în care Guvernul României adoptă legi de importanţă majoră.  Noul Cod al Muncii, în ciuda angajamentelor luate de România faţă de Organizaţia Internaţională a Muncii,  desfiinţează dialogul social şi se dovedeşte a fi tot o unealtă, de această dată, folosită împotriva angajaţilor şi împotriva sindicatelor. În aceste condiţii, FNS Alma Mater îşi exprima susţinerea pentru toate acţiunile comune desfăşurate de către confederaţiile sindicale”, a declarat, luni, preşedintele Alma Mater, Anton Hadâr. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.