Acasă Uncategorized Bucureşti: Fostul director general al Termoelectrica Ioan Ungureanu a fost arestat pentru...

Bucureşti: Fostul director general al Termoelectrica Ioan Ungureanu a fost arestat pentru 29 de zile

DISTRIBUIȚI

98857 – 02032011 – Fostul director general al Termoelectrica Ioan Ungureanu, executorul judecătoresc şi cei doi avocaţi reţinuţi marţi de DNA, în legătură cu executarea silită în condiţii nelegale a societăţilor Termoelectrica şi Electrica, au fost arestaţi preventiv, miercuri, pentru 29 de zile, de Curtea de Apel Bucureşti. Decizia Curţii de Apel poate fi atacată cu recurs. Fostul director general al Termoelectrica Ioan Ungureanu a fost reţinut marţi de procurorii anticorupţie, alături de un executor judecătoresc, un avocat şi un avocat stagiar, în legătură cu executarea silită în condiţii nelegale a Termoelectrica şi Electrica.

 

 

 

 

Potrivit procurorilor DNA, Dragoş Paul Rocoşanu, executor judecătoresc, este cercetat pentru înşelăciune, fals intelectual, uz de fals, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, dacă funcţionarul public a obţinut un avantaj patrimonial pentru sine sau pentru altul.

Benone Ovidiu Voicu, avocat în Baroul Bucureşti, este cercetat pentru înşelăciune în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Ioan Daniel Ionaş, avocat stagiar, reprezentant unic al firmei Recovery Best Solution, este acuzat de înşelăciune, fals în declaraţii, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea , in formă continuată, iar fostul director general al Termoelectrica, Ioan Ungureanu, de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă s-au obţinut avantaje patrimoniale pentru sine sau altul, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.