Acasă Uncategorized Bucureşti: Încă o campanie de sterilizare a câinilor din Bucureşti

Bucureşti: Încă o campanie de sterilizare a câinilor din Bucureşti

DISTRIBUIȚI

99036 – 08032011Autoritatea pentru Supravegherea si Protectaia Animalelor (ASPA) va demara, incepând cu 9 martie a. c., a doua campanie de sterilizare in masa a cainilor din Bucuresti. Accentul va fi pus pe sterilizarea femelelor, pentru a reduce posibilitatea reproducerii necontrolate. Dupa estimarile specialistilor, in acest moment sunt in strada circa 10.000 de femele nesterilizate.

ASPA face un apel public catre toti bucurestenii sa participe la campanie prin informari cu privire la locatiile unde pot fi gasite femelele nesterilizate. Locul unde vor fi sterilizate este baza Pallady din bulevardul Theodor Pallady, nr. 262, Sector 3.

ASPA a sterilizat in prima etapa, incepand din 10 septembrie anul trecut si pana la inceputul lunii februarie, in cadrul unei campanii desfasurate impreuna cu fundatia Vier Pfoten peste 10.000 de caini, din care peste 6.000 erau femele. Daca nu ar fi fost sterilizate, acestea ar fi putut naste luna aceasta circa 60.000 de pui care ar fi dublat numarul de caini din Bucuresti.

ASPA nu eutanasiază caini. Toti cainii ridicati pentru sterilizare vor fi adoptati sau returnati.
De asemenea, toti cainii ridicati in baza unor reclamatii de agresiune vor fi cazati la Mihailesti si nu se vor mai intoarce in strada.

Toate sugestiile si precizarile cetatenilor pot fi facute la Tel Verde 0800827722. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.