Acasă Uncategorized Bucureşti: Încep înscrierile la clasa I pentru anul şcolar 2011-2012

Bucureşti: Încep înscrierile la clasa I pentru anul şcolar 2011-2012

DISTRIBUIȚI

98867 – 02032011 – Înscrierea copiilor în clasa întâi pentru anul şcolar 2011 – 2012 se face în perioada 3 martie – 6 mai, potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB). Conducerea Inspectoratului le-a cerut reprezentanţilor şcolilor ca, până pe 3 martie, la intrarea în fiecare unitate de învăţământ, să se afle un panou destinat înscrierilor pentru clasa întâi, care să cuprindă data la care începe înscrierea, numărul de clase care vor funcţiona în anul 2011 – 2012, documentele necesare înscrierii.

Autorităţile atenţionează că înscrierea la şcoală nu presupune nici o taxă. “Este interzisă condiţionarea înscrierii în clasa întâi de perceperea unor taxe sau <sponsorizări> din partea părinţilor”, susţine ISMB.

Înscrierea la şcoală se realizează în funcţie de situaţia arondării străzilor din fiecare circumscripţie şcolară. Pot fi înscrişi în limita locurilor disponibile şi elevii care au domiciliul în afara circumscripţiei şcolare, cu aprobarea Consiliului de Administraţie al Şcolilor. Proiectul Planului de şcolarizare în anul viitor pentru clasa întâi în municipiul Bucureşti cuprinde 13.844 de locuri. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.