Acasă Uncategorized Bucureşti: Licitaţie pentru lucrările de apă şi canalizare din cartierul Gherghiţei

Bucureşti: Licitaţie pentru lucrările de apă şi canalizare din cartierul Gherghiţei

DISTRIBUIȚI

98828 – 01032011 – Toate cele 16 străzi din cartierul Gherghiţei din Sectorul 2 vor avea în curând apă şi canalizare realizate la standarde moderne. Primăria Sectorului 2 a publicat deja în Serviciul Electronic de Achiziţii Publice – SEAP – anunţul pentru desemnare firmei de construcţii care va executa această importantă investiţie edilitară.

Lucrările sunt programate să înceapă la jumătatea lunii aprilie a.c. şi să se încheie la sfârşitul lunii iulie a. c., dată la care sunt prevăzute să demareze operaţiunile de reabilitare a celor 16 străzi, respectiv asfaltarea lor şi amenajarea trotuarelor.

Deoarece cartierul Gherghiţei se află într-o zonă depresionară a Capitalei de unde nu se pot evacua apele reziduale prin metoda clasică a sistemului gravitaţional, este absolut necesară construirea unei staţii de pompare a apelor menajere, investiţie care a fost prevăzută să fie amplasată pe Intrarea Gherghiţei. Instalaţia va fi dotată cu pompe electrice de mare capacitate care vor asigura debitul necesar pentru evacuarea rapidă a apelor reziduale de la locuitorii cartierului, precum şi a apelor meteorice din sistemul de canalizare stradală, astfel încât gospodăriile bucureştenilor să fie protejate de inundaţii în caz de ploi torenţiale.

Plafonul maxim al acestei investiţii de introducere a reţelelor edilitare de apă şi canalizare pe cele 16 străzi din cartierul Gherghiţei, precum şi construirea staţiei de pompare a apelor reziduale este de 6.831.000 lei din bugetul local al Primăriei Sectorului 2. www.promptmedia.ro

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.