Acasă Uncategorized Bucureşti: Liderul sindical Marius Petcu reţinut de DNA

Bucureşti: Liderul sindical Marius Petcu reţinut de DNA

DISTRIBUIȚI

99562 – 25032011 – Preşedintele CNSLR Frăţia, Marius Petcu, acuzat de luare de mită, a fost reţinut joi seara de procurorii DNA şi încarcerat în arestul Direcţiei de Cercetări Penale. El va fi ulterior prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.Marius Petcu a fost prins în flagrant în timp ce lua mită de 40 de mii de euro, existând dovezi audio-video în acest sens. Potrivit procurorilor, mita totală pe care urma să o primească Petcu se ridica la 200.000 de euro.De asemenea, la sediul CNSLR Frăţia s-a efectuat un control, în calculatoare şi documente. Este cercetat modul în care Marius Petcu a reuşit să strângă averea pe care o deţine.

 

 

 

 

Pe 16 februarie a. c., ANI a început verificarea sindicaliştilor care şi-au dobândit nejustificat averea. 15 lideri sindicali, Vasile Marica, Bogdan Hossu, Dumitru Costin, Ion Albu, Marius Nistor, Gheorghe Isvoranu, Liviu Luca, Anton Hadăr, Marius Petcu, Vasile Lincu, Marian Gruiaşi Ion Popescu au fost anchetaţi.

Verificările au demarat în urma declaraţiilor publice făcute de fostul vameş Marius Ungureanu referitoare la faptul că liderul Alianţei „Sed Lex„, Vasile Marica, ar fi perceput mită pentru a promova şi menţine unii angajaţi în vămi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.