Acasă Uncategorized Bucureşti: Liviu Luca preia conducerea CNSLR – Frăţia

Bucureşti: Liviu Luca preia conducerea CNSLR – Frăţia

DISTRIBUIȚI

99637 – 28032011 –   Prim-vicepresedintele CNSLR Fratia Liviu Luca va prelua, temporar, conducerea confederatiei sindicale in locul lui Marius Petcu, pana la o decizie a instantei in privinta acestuia, anunta televiziunile de stiri.

Liderul CNSLR-Fratia, Marius Petcu, a fost retinut, joi seara, de procurorii DNA pentru 24 de ore. Vineri seara, Curtea de Apel Bucuresti a decis cercetarea in libertate a liderului CNSLR-Fratia, prins luand mita 40.000 de euro, o parte din banii ceruti omului de afaceri Petre Scrieciu pentru ca firma acestuia sa execute lucrarile la un centru pentru sindicate din Snagov.

Potrivit DNA, Petcu a fost prins in flagrant, joi, de procurorii anticoruptie, dupa ce a primit mita de la reprezentantul firmei beneficiare a contractului suma de 40.000 de euro reprezentand transele aferente lunilor ianuarie si februarie 2011. In perioada anilor 2009-2010, Marius Petcu, in calitate de presedinte al Federatiei Sanitas, a primit de la directorul unei societati comerciale aproximativ 20.000 de euro lunar pentru a atribui acestei firme un contract de executie lucrari, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, potrivit procurorilor anticoruptie. Marius Petcu este cercetat pentru luare de mita in forma continuata.

 temporar al lui Petcu, Liviu Luca. este si el unul dintre cei mai bogati lideri de sindicat din Romania si este cercetat penal alaturi de Sorin Ovidiu Vantu in dosarul privind favorizarea infractorului Nicolae Popa, Luca fiind considerat un apropiat al lui SOV. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.