Acasă Uncategorized Bucureşti: Mai sunt patru zile pentru înscrierea instituţiilor publice în competiţia EPSA...

Bucureşti: Mai sunt patru zile pentru înscrierea instituţiilor publice în competiţia EPSA 2011

DISTRIBUIȚI

99476 – 22032011 – Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici reaminteşte autorităţilor şi instituţiilor publice că mai sunt patru zile până la expirarea termenului de înscriere (25 martie 2011) în competiţia Premiul European pentru Sectorul Public (EPSA 2011), organizată de Institutul European de Administraţie Publică, Maastricht (EIPA). Scopul acestei iniţiative constă în identificarea şi premierea performanţelor deosebite ale administraţiei publice, la nivel european.

Instituţiile şi autorităţile publice au posibilitatea de a înscrie aplicaţii cu următoarele tematici: furnizarea eficientă a serviciilor publice într-un climat economic nefavorabil; deschiderea sectorului public prin atragerea cetăţenilor la actul de guvernare; Going Green: Soluţii concrete din sectorul public pentru protejarea mediului.

Până la data actuală s-au înscris în competiţie 197 de proiecte din 29 de state europene, România înscriindu-şi în competiţie un număr de 16 aplicaţii.

La precedenta competiţie de acest gen, desfăşurată în anul 2009, administraţia publică din România a participat cu un număr de 45 de aplicaţii, câştigând premiul I în cadrul uneia dintre secţiuni. Dat fiind prezentul context economic, este important ca bunele practici, rezultatele obţinute în administraţia publică românescă, să fie promovate, cunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Cele mai bune aplicaţii vor fi premiate în cadrul unei conferinţe la nivel înalt, care va avea loc la Maastricht/Olanda în perioada 15-17 noiembrie 2011. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.