Acasă Uncategorized Bucureşti: Mircea Geoană se întâlneşte la Bruxelles cu comisarii Olli Rehn şi...

Bucureşti: Mircea Geoană se întâlneşte la Bruxelles cu comisarii Olli Rehn şi László Andor

DISTRIBUIȚI

99536 – 24032011 –  Presedintele Senatului Romaniei, Mircea Geoana, va efectua o vizita la Bruxelles, pe 24 şi 25 martie a. c., ocazie cu care va avea o serie de intrevederi cu oficiali europeni si va participa la intalnirea anuala a Brussels Forum, organizat de German Marshall Fund, si la conferinta International Digital Economy Accords, organizata de Institutul Aspen SUA. 

            Cu aceasta ocazie, Mircea Geoana se va intalni cu comisarul european pentru afaceri economice si monetare, Olli Rehn, pentru a discuta despre subiecte legate de guvernanta economica europeana, Semestrul European, dar si despre perspectiva europeana asupra zonei Euro si despre relatia dintre statele din aceasta zona si cele care nu au aderat inca. 

Totodata, oficialul roman va avea o intrevedere si cu comisarul european pentru ocupare, afaceri sociale si incluziune, László Andor, pentru a analiza aspecte legate de Codul Muncii, Codul Social, Strategia europeana pentru ocuparea fortei de munca. Cu aceasta ocazie, Mircea Geoana va prezenta comisarului european primele concluzii ale dezbaterii organizate de Senatul Romaniei privind Strategia europeana de incluziune a populatiei de etnie roma. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.