Acasă Uncategorized Bucureşti: Mugur Mihăescu scoate capul „afară” şi ca politician

Bucureşti: Mugur Mihăescu scoate capul „afară” şi ca politician

DISTRIBUIȚI

99708 – 30032011 –

Partidul Verde din România îi va felicita la Budapesta pe Verzii germani pentru victoria din landul Baden-Wurttemberg.

Partidul Verde, singurul partid din România membru cu drepturi depline în rândul Verzilor Europeni (European Greens), felicită victoria semnificativă înregistrată de omologii din Germania. Partidul Verde din România va participa între 1 şi 3 aprilie la Consiliu Verzilor Europeni de la Budapesta. Delegaţia Verzilor din România este alcătuită din preşedintele executiv Mugur Mihăescu, vicepreşedintele Ovidiu Iane, secretarul general Silviu Dumitru şi preşedintele organizaţiei Bucureşti, Constantin Dumitrescu. Partidul Verde din România va avea întâlniri formale şi informale cu Verzii din Germania pentru un schimb de experienţă în vederea alegerilor din România de anul viitor. Landul Baden-Wurttemberg reprezintă una din redutele importante câştigate de Partidul Verde din Germania chiar într-unul din fiefurile creştin-democraţilor. Numele cel mai vehiculat pentru postul de prim-ministru al landului este cel al lui Winfried Kretschmann, membru al Verzilor în parlamentul regional de 30 de ani. Campania sa a gravitat între combaterea noului plan urbanistic  a principalului oraş din land, Stuttgart, şi polemicile iscate după tragedia de la Fukushima, în legătură cu care a susţinut închiderea celor patru reactoare plasate în sud-vestul ţării.

La Consiliul Verzilor Europeni din Budapesta, Partidul Verde din România va atrage atenţia asupra problemelor de securitate şi riscurilor la care ne supune Centrala nucleară de la Cernavodă.

Verzii din România vor propune la Budapesta şi o Rezoluţie care să impună eliminarea garanţiilor financiare uriaşe propuse de proiectul de cod electoral al Autorităţii Electorale Permanente. În opinia verzilor din România noul proiect electoral încalcă drepturi prevăzute în Constituţia României, precum şi principii europene de participare politică, restricţionând cetăţenilor fără bani accesul egal în competiţia electorală. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.