Acasă Uncategorized Bucureşti: Numărul autorizaţiilor de construire pentru locuinţe scade substanţial

Bucureşti: Numărul autorizaţiilor de construire pentru locuinţe scade substanţial

DISTRIBUIȚI

99642 – 28032011 –   In luna februarie a acestui an au fost eliberate 2.783 autorizatii de construire pentru locuinte, in scadere cu 19,4% fata de aceeasi luna a anului trecut, in timp ce numarul autorizatiilor pentru cladiri rezidentiale a crescut cu 31,2% pana la 2.283 de autorizatii, a anuntat luni Institutul National de Statistica (INSSE). Din numarul total de autorizatii eliberate luna trecuta pentru cladiri rezidentiale, 68,8% au fost pentru zona rurala.

In luna februarie a acestui an, fata de aceeasi luna a anului precedent, s-a remarcat o usoara crestere a numarului de autorizatii de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale (+11 autorizatii), crestere reflectata in trei regiuni de dezvoltare: Bucuresti-Ilfov (+37 autorizatii), Sud-Muntenia (+25 autorizatii) si Sud-Est (+22 autorizatii). Scaderi au fost in regiunile de dezvoltare: Centru, Vest, Sud-Vest Oltenia, Nord-Vest si Nord-Est.

Anul trecut, s-au acordat peste 55.000 de autorizatii de construire de locuinte, in scadere cu 16% fata de 2009. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.