Acasă Uncategorized Bucureşti: O noua sesiune de examinare pentru obtinerea certificatelor de operator radio...

Bucureşti: O noua sesiune de examinare pentru obtinerea certificatelor de operator radio în aprilie

DISTRIBUIȚI

99310 – 17032011 – Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), prin Directiile sale Regionale din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara, organizeaza, in perioada 2 aprilie – 12 mai 2011, sesiunea ordinara de examinare in vederea obtinerii certificatelor de radioamator si certificatelor de operator radio in serviciul mobil terestru.

Aceste certificate se elibereaza in urma unui examen, organizat in doua sesiuni ordinare, in lunile aprilie si octombrie ale fiecarui an.

Sesiunile de examinare pentru obtinerea certificatelor de operator radio in serviciul mobil terestru vor avea loc in data de 2 aprilie 2011 (in Iasi), 12 – 13 aprilie 2011 (in Bucuresti), 10 – 11 mai 2011 (in Timisoara) si 12 mai 2011 (in Cluj). Mai multe detalii pot fi accesate pe pagina de internet a ANCOM dedicata personalului operator al statiilor de radiocomunicatii.

Examenele pentru obtinerea certificatelor de radioamator vor avea loc in data de 5 – 6 aprilie (la Bucuresti), 9 aprilie (la Iasi si Cluj) si 12 aprilie (la Timisoara).

Pentru a putea opera statiile de radicomunicatii, uilizatorii trebuie sa obtina un certificat de operator radio.

In Romania, au fost emise si sunt valabile peste 15.700 de certificate de operator pentru statiile de radiocomunicatii din serviciul mobil terestru. In present, in România sunt peste 5.400 de radioamatori autorizati de ANCOM. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.