Acasă Uncategorized Bucureşti: Reţea de magazine sociale în Sectorul 6

Bucureşti: Reţea de magazine sociale în Sectorul 6

DISTRIBUIȚI

99324 – 17032011 – În cadrul Campaniei ”Din Suflet, pentru Suflet”, în Sectorul 6 din Bucureşti va fi inaugurată pe 18 martie 2011, o reţea de cinci magazine sociale.

„Scopul acestui demers este sprijinirea cetăţeanilor cu venituri mici şi a pensionarilor, categorii sociale afectate într-o proporţie mult mai mare de criza economică, adâncită cu bună ştiinţă de actualul Guvern. Vrem să le arătăm oamenilor că nouă ne pasă de ei. Ne implicăm din suflet, pentru suflet. De aceea, îi vom ajuta să cumpere produsele alimentare de bază de care au nevoie, la preţ de producător. Ţin foarte mult ca în aceste magazine să poată fi cumpărate produse 100% româneşti” a declarat preşedintele PC Şector 6, Ştefan Florescu.

         Primul magazin din această reţea va fi deschis în Piaţa Chilia Veche (Drumul Taberei), la orele 11.00, iar la orele 11.45, va avea loc inaugurarea celui de-al doilea magazin al reţelei în Piaţa Gorjului (Iuliu Maniu).

Proiectul Asociaţiei pentru Protecţia Cetăţeanului este susţinut de importanţi oameni de afaceri din Sectorul 6 al capitalei, care au răspuns prompt apelului  făcut de  Ştefan Florescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.